Mijn review van Antagonist

Mijn review op trustpilot.com:

Ik ben sinds 3 jaar klant bij Antagonist en zeer tevreden. In al die tijd ben ik bij alle vragen of problemen die ik had, zeer snel en adequaat geholpen.

Ik heb de mailhistorie hier nog bij de hand. Allereerst, storingen worden meteen opgelost. Ik heb in al die tijd maar 1x een storing gehad, die meldde ik op vrijdagmiddag en was binnen een uur verholpen.

Daarnaast heb ik zo nu en dan een vraag en daar komt altijd snel een behulpzaam antwoord op. Ooit had ik bijvoorbeeld een vraag over mails die niet aan leken te komen bij hotmail adressen. Op dat moment was er een error log leeg en ook had ik wat vragen over installeren van phpBB. Op zaterdag had ik gemaild, op maandagmiddag had ik reactie en dinsdagochtend hebben ze de error log doorgespit en bleek dat de berichten wel afgeleverd waren (waarschijnlijk in de junkmail terecht gekomen)

Gisterenavond om 9 uur kon ik niet inloggen op mijn server en heb ik even een mailtje die kant op gestuurd. Vanmorgen om tien over negen had ik al een antwoord in mijn mailbox, met simpelweg wat hulp met de wachtwoordreset. Stom genoeg heb ik thuis waarschijnlijk n poort dichtstaan, want op mn werk lukte het wel. Onlangs verhuisd, totaal vergeten… Het mooie van Antagonist is dat ze nooit moeilijk doen over dit soort vragen, al is het nog zo klein, ze helpen me elke keer weer.

Daarnaast is het wel leuk dat je op de hoogte gehouden wordt. Zo is mn pakket ooit naar een snellere server verhuisd, daar kreeg ik een mailtje van. Antagonist doet echt z’n best om goede service te verlenen, ik ben dik tevreden.