Kitten!!!

Saturday I’m going to meet a little kitten called Jasmijn (Dutch for Jasmine). She may become Ettie’s new playmate! 🙂

Kitten Jasmijn

Geslacht: Vrouwelijk
Ras: Kortharig
Leeftijd: Jonger dan 1 jaar
Koppel: Nee
Kan bij katten: Ja
Kan bij honden: Onbekend
Kan bij kinderen : Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Speciale zorg: Nee
Moet naar buiten: Nee
Wordt graag aangehaald: Ja
Omschrijving:

Even kennismaken, ik ben Jasmijn, een superlieve en aanhankelijke poezendame. Ik ben een echte kroelliefhebster al ga ik een leuk spelletje met touwtjes of bal ook niet uit de weg. Ik vermaak me eigenlijk heel de dag met van alles en nog wat, een plastic tas met een beetje lucht erin zorgt bij mij al voor heel wat uurtjes speelplezier en een nepmuisje is helemaal het einde. Ik ben een actieve tante en ben heel de dag lekker in de weer om mijn conditie op peil te houden. Jammer genoeg ben ik een maandje geleden van de krabpaal gekukeld. Ik lag lekker te slapen en opeens lag ik op de grond. Nu is daar het gevolg van dat ik wat zwabber met mijn achterkant, ziet er trouwens wel sexy uit hoor. Dat is in het begin van de dag iets erger, ik heb wat opstartmoeilijkheden zogezegd. Ik heb geen pijn en ik ren en spring even hard als de andere kittens en traplopen of in de krabpaal klimmen is ook allemaal peanuts voor mij. Ik ben een superleuk blij kitten, laat me graag rondsjouwen door kinderen maar je moet me nemen zoals ik ben. Wie wil mij een heel fijn thuis bezorgen? Ik beloof je dat je er geen spijt van gaat krijgen.

English: Let’s get to know eachother, I’m Jasmijn, a supersweet and affectionate kitten lady. I love cuddling, but I won’t say no to a game with string or a ball. In fact, I can enjoy myself all day with anything and everything, a plastic bag with a bit of air in it can keep me busy for hours and a fake mouse is absolutely awesome! I’m active and will spend all day staying in shape. Unfortunately, a few months ago I fell out of the scratching pole. I was sleeping and suddenly I was on the floor. The consequence is that my backside will wobble while I’m walking, but by the way it looks sexy. At the start of a day it’s a bit worse, I have some trouble startup problems so to speak. It doesn’t hurt and I run and jump as much as the other kittens and walking up stairs or climbing in a scratching pole is easy for me. I’m a supercute happy kitten, love to be carried around by children, but you have to take me as I am. Who wants to give me a lovely home? I promise you won’t regret it.