Personal Diary: Mood notities

2010-07-01 Er werd op moodtracker.com gesproken over boos worden zonder reden. Dit herken ik, het boos worden op mensen die niet uit je weg gaan in menigtes is iets wat ik heel erg herken. Ook werd ik bijvoorbeeld boos op mensen die in de gang op m’n stage praatten en lachten (te luid) of boos worden op mensen omdat ze niet zien hoe moeilijk ik iets vind. Boos, boos, boos.

2010-09-06 Commentaar op iets wat ik deed kan ik steeds beter hebben, maar het raakt me nog steeds heel erg. Marian vertelde me hoe een mail overkwam. Ze doet dat wel vriendelijker dan eerst, ik denk omdat ze m’n problemen inmiddels kent. Ze legt me uit hoe ik dingen aan moet pakken, dat is eigenlijk wel fijn.

2010-10-14 Dipdip, ver van mezelf staan. Als ik met mensen praat, denk ik dat ze ook merken dat ik iets forceer nu. Tegen Diederik bijv. niks te zeggen, maar toch praten…

0 Replies to “Personal Diary: Mood notities”