A Chorus Line

Yesterday, I went to see A Chorus Line, a Broadway musical performed at Kyoto Gekiji. Hai Minh had picked up two free Gaijin tickets, only to discover that this musical is mostly talking and only a little bit of dancing. At first, I thought it was my fault that it was boring, since I could only make out parts of the musical, such as “I want the job!” and people talking about their childhood and personal problems. Afterwards, I asked Hai Minh what he had been able to make of it, and as it turns out, I actually got most of what was going on. We concluded that this was boring. I’m relieved that Hai Minh agreed with me, because he went through the trouble of getting the tickets for us 😉

So today, I joined the Facebook group “A Chorus Line is the most BORING, STUPID, POINTLESS musical ever performed!”, haha.

I picked up some mosquito repellent and cream to stop the itching: I’m being eaten alive! >:O

Below, some pictures from last weekend. 🙂

3 Replies to “A Chorus Line”

 1. 1
  Hai Minh

  You can see this on “A Chorus Line on Tour” website: “Winner of nine Tony Awards®, including “Best Musical” and the Pulitzer Prize for drama, this singular sensation is the longest-running American Broadway musical ever”.
  Wow.

 2. 2
  Thea

  Hey Diana!
  Lang niet gekeken op je site. Nu toch maar eens, want….het duurt niet meer zo lang of je bent al weer terug. Volgens Sander gaat het allemaal goed daar en ben je nog niet helemaal klaar met je studie-opdracht, maar gaat het allemaal van een leien dakje. Nou, hoor of lees wel je laatste avonturen hier. Goed om op de foto’s te zien dat je nog steeds Diana from Welberg/Eindhoven bent en nog niet veranderd bent in een Japanse kamikazepiloot op de fiets on the middle of the road.
  byebye,
  Thea

  • 3
   diana

   Het gaat niet altijd van een leien dakje, maar het verslag begint ergens op te lijken nu. Ik heb in elk geval niet stilgezeten, dat moet er wel uit blijken in elk geval..

   Zo tegen het eind schrijf ik minder op m’n blog, viel ook wel te verwachten. Misschien dat ik terug in Nederland wat kan schrijven over het rare volk dat onder zeeniveau woont. Ik heb gehoord dat iedereen daar langer dan twee meter is en ze allemaal heel erg vriendelijk zijn 8)

Comments are closed.