Personal Diary: GERUIS

Gisteren had ik uitvoering van de workshop bij Nico Spruijt. Daar zongen nog meer meiden en een van hen werd door Tjeerd gevraagd of ze interesse had om bij GERUIS te komen zingen. Auw. Dat doet echt verdomde zeer. Ik weet ook wel dat ik er zelf – vrijwillig – uitstap, maar om zo gauw al vervangen te worden… Misschien ervaart de rest dat niet zo, maar ik wel. Hella verwoordde het erg goed: Je hoopt toch dat ze je zullen missen.

En dan ga ik twijfelen. Had ik niet gewoon door moeten zetten tot na Japan? Had ik het dan weer leuk gevonden? Ik denk ‘t niet eigenlijk. Ik zou telkens het gevoel gehouden hebben dat ik in Tjeerd’s schaduw sta. Misschien dat ze een meisje vinden dat dat prima vindt.

Wel is het natuurlijk eng dat ik nu geen band meer heb. Nadat ik uit Japan terugkom wil ik meteen verder gaan zoeken naar een nieuwe band. Samen met Lauran gitaarlessen nemen staat ook op de planning, misschien samen met hem een band beginnen? En dan liefst met eigen nummers. Ik ben weer gigantisch plannen aan het maken, maar dat beurt me nu wel op.

Komt wel goed schatje 🙂

0 Replies to “Personal Diary: GERUIS”